Nike skor | Killar Livsstil Skor Anthracite/Metallic Silver/Persian Violet/Anthracite 14441659 Löparsko för ungdom

1,394.57Kr  526.09Kr
Spara: 62% mindre

 • Artikelnr: NK-SE510
 • 191 antal i lager
 • Tillverkad av: Nike Sverige
Vänligen välj:


Lägg i korgen


AIR SOM FÖR DIG FRAMÅT


Löparskon Nike Air VaporMax för ungdom är tillverkad i ett tekniskt nätmaterial som ger ett stretchigt och bekvämt stöd och ger ett lätt och fjädrande steg för en tyngdlös känsla under foten.


DÄMPNING MED LÅG VIKT

Air-dämpning ger maximal stötdämpning från häl till tå. Urholkade delar i sulan gör skon otroligt flexibel och lätt.


PERFEKT PASSFORM

Tekniskt nätmaterial som ger både stretch och stöd åt foten för en lätt och luftig känsla.


MER INFORMATION

 • Hälöverlägg ger struktur för en stabil känsla
 • Gummikuddar på sulan ger hållbarhet
 • Skumvaddering runt hälkappan och hälen för en skönare känsla
 • Färg som visas: Anthracite/Metallic Silver/Persian Violet/Anthracite
 • Stil: 917963-008

 • BAKOM DESIGNEN

  Air VaporMax representerar en ny era av Nike-innovation. "Den har förändrat hela vår filosofi om hur vi designar för Air", säger Cushioning Innovation Designer Zachary Elder. Med VaporMax ville våra designers verkligen fånga känslan av att "springa på luft". De började med att fästa Air direkt på ovandelen. "Det var den största utmaningen", säger Tom Minami, Senior Footwear Designer. ”Men det var det värt. "Utan mellansula och innersko känner man Air-tekniken på ett helt annat sätt." I tidigare Air Max-modeller var målet att fylla sulan med så mycket Air som möjligt, men hos VaporMax ligger fokus på att utnyttja Air-tekniken på ett effektivt sätt. "När du sätter i foten ökar trycket i Air-dämpningen", säger Elder. "När du lyfter upp foten igen släpper trycket och skapar en fjädrande studs." Efter de sju år som gått från att idén kläcktes till att den förverkligades ser nu Elder och Minami på framtiden med spänning. "Jag är jättestolt över produkten", säger Elder. "Den nya approachen är en viktig vändpunkt för Air – och för Nike."


  NIKE AIR MAX ORIGINS

  Nikes revolutionerande Air-Sole-dämpning lanserades i Nikes skor 1978. År 1987 lanserades Nike Air Max 1 med synlig Air-dämpning i hälen. Plötsligt kunde användarna inte bara känna den bekväma Air-Sole-tekniken utan även se den. Sedan dess har efterföljande generationer av Nike Air Max rönt stora framgångar bland idrottare och samlare, med iögonfallande färgkombinationer och tillförlitlig och lätt dämpning.
  Copyright © 2019 www.marielrosendahl.se. All Rights Reserved.